Gratis virusscanners

Hieronder vindt u een overzicht van alle gratis virusscanners. Wij hebben ons uiterste best gedaan om de beste gratis anti virusscanners op een rij te zetten. U kunt daarom de virusscanner tegen een goedkoop tarief ad € 1,30 downloaden en installeren. Deze virusscanners zijn op elke (Windows) pc te gebruiken.

U gaat akkoord met de Algemene Voorwaarden zodra u het programma download.


AVG Anti-VirusDownload: AVG Anti-Virus
avgAVG is een uitgebreide bescherming voor uw computer of laptop. AVG Anti-Virus beschermd u tegen virussen en spyware. Het programma is gemakkelijk te installeren en is beschikbaar in het Nederlands. AVG biedt ook gratis ondersteuning.
Panda Cloud AntivirusDownload: Panda Cloud Antivirus
pandaPanda Cloud Antivirus maakt gebruik van het zogenaamde Cloud methode. De scans draaien niet op uw computer. De scans worden met behulp van servers via het internet uitgevoerd. Zo bent u snel voorzien van nieuwe virusdefinities en heeft de virusscanner nauwelijks impact op uw systeem. Deze virusscanner scant ook real-time. Dat betekend dat als u een virus oploopt, hij deze gelijk ziet en het virus verwijderd.
Avast! Home EditionDownload: Avast! Home Edition
avastAvast! Home Edition geavanceerde virusscanner. De virusscanner is beschikbaar in het Nederlands. Avast scant op virussen en verwijderd deze, houdt u internetverkeer in de gaten, scant u netwerkdataverkeer en wordt automatisch geüpdate. Ook kunt u Avast! Home Edition op een 64-bit systeem draaien.
Avira AntiVir Personal Free EditionDownload: Avira AntiVir Personal
aviraAvira AntiVir Personal is een virusscanner die u beschermt tegen virussen, wormen, phishing, auto-dailers, en trojans en spyware. Vergeleken met de betaalde virusscanners van Avira ziet hier geen firewall en anti-spam pakket in. Dit pakket voorziet u automatisch van updates.
Microsoft Security EssentialsDownload: Microsoft Security Essentials
microsoftMicrosoft Security Essentials scand real-time op schadelijke software op uw computer. U kunt op een makkelijke manieren controleren of uw pc veilig is, als hij groen is betekend het dat hij veilig is, rood betekend dat hij niet veilig is. Automatisch worden er updates binnen gehaald.
.